Учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» релаксували у spa-зоні спорткомплексу «Максимус»

Учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» релаксували у spa-зоні спорткомплексу «Максимус»

Тримати своє тіло у формі, а настрій на високій позначці дівчатам допомагають не лише заняття спортом.

Приємним відкриттям як для організаторів, так і для учасниць 30-денного трансформаційного проекту для жінок став похід у спа-зону спорткомплексу «Максимус».

«Максимус» – це не лише фізичні тренування та набір звичних для спорткомплексу напрямків. Велика кількість залів та просторих кімнат значно розширила спектр послуг цього унікального місця. Тут і фізичні вправи, фітнес, східні танці, а ще – басейн, де проводять заняття з плавання навіть для маленьких діток, сауна і спа-процедури. 

Читати також: «Мегатрейд» перевтілив дівчат з «Пігмаліону». 

Дівчат з проекту «Пігмаліон 3D» запросили відпочити та розслабитися у джакузі. Потому кожна учасниця обрала ті роцедури, які найбільше припали до смаку. Хтось ніжився у турецькому хамамі, хтось релаксував під час масажу, інші плавали у басейні, насолоджувалися різноманітними пілінгами та очищуючими масками. Усі маніпуляції виконували справжні майстри з використанням якісної, дорогої косметики.

Учасниці та організатори проекту «Пігмаліон 3D» були приємно вражені інфраструктурою закладу та рівнем персоналу у «Максимусі».

Незабаром очікуйте відео-звіт із відвідин спорткомплексу.

Нагадаємо, завдяки «Пігмаліону 3D» у Луцьку стартував проект для батьків та дітей з ДЦП


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька просять ще один світлофор
Наступна новина ІМІ визнав маніпулятивною статтю щодо новопризначеного очільника Волинської митниці
Останні новини
Схожі новини