Учні волинської школи, де вибухнула котельня, досі на «дистанційці». Коли дадуть опалення

Учні волинської школи, де вибухнула котельня, досі на «дистанційці». Коли дадуть опалення
Фото Суспільне.Волинь

У Прохідському ліцеї Ратнівської громади, де восени завалилася будівля шкільної газової котельні, учні продовжують навчатися дистанційно через відсутність опалення. Всього у ліцеї навчаються 205 дітей.

Про це Суспільному телефоном розповіла директорка закладу Марія Петручик.

Зі слів директорки, до очного навчання діти повернуться найближчим часом – приміщення колишньої котельні, яку почали відновлювати, нині готове до опалення на 95 %. Йдеться про приміщення колишньої котельні, яка працювала в 90-х роках.

"Ми думали, що роботи з котельнею закінчаться швидше і деякий період діти ходили на очне навчання щосуботи, але швидше не вийшло і ми вирішили знову продовжити дистанційне", – зазначила директорка ліцею.

Марія Петручик каже: у котельні вже встановили твердопаливні котли та відновили точки теплопостачання до їдальні і школи.

 

Поки учні на дистанційному навчанні обслуговуючий персонал закладу займається заготівлею дров. "Вже підготували більше 40 кубів дров, яких на цей опалювальний період вистачить. Тривають зварювальні роботи, люди працюють з 8:30 до 18:00. Думаю, що вже в п'ятницю попробуємо пустити тепло", – додала керівниця ліцею.

Як розповідав раніше Суспільному проєктант приватного підприємства, яке відновлює котельню, Віктор Дубина, облаштування котельні та прокладання тепломережі вартуватиме понад 1 мільйон гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Максиму Кривошу, який захопив автобус у Луцьку, продовжили термін тримання під вартою
Наступна новина В Україні за добу виявили 41 694 хворих на коронавірус. Одужало – 16 628
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні