Україна – третя країна Європи за кількістю нових кав’ярень

Україна – третя країна Європи за кількістю нових кав’ярень
Фото ілюстративне

Україна – третя країна в Європі за кількістю нових кав’ярень. Цьогоріч у нас з’явилось 225 нових закладів, що на 16 відсотків більше за минулорічний показник.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на дані міжнародної компанії Allegra.

Україну цьогоріч вперше включили до європейського звіту кількості кав'ярень, хоч досліджують ринок уже 20 років. Усе це свідчить: кавовий бізнес в Україні має високий потенціал, як і рівень культури її споживання серед українців.

Гендиректор однієї з кавових компаній Антон Мяновський зазначив, що, попри такий високий показник, Україні у цій галузі ще є куди рости.

«Росте споживання кави, тому цей бізнес є на сьогодні досить цікавим цз точки зору комерційного, і з точки зору якості. Якщо в нас на ринку ми будемо зустрічати більше якісної кави, то і люди будуть більше і більше споживати натуральної кави, а не розчинної», – наголосив генеральний директор кавової компанії Антон Мяновський.

Читати також: У центрі Луцька – нова кав'ярня


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найболючішою їжею були кактуси». Як лучанин Віктор-Микола Гаврилюк дістався до Антарктиди
Наступна новина Михаїл розказав, як Кучма став на коліна перед Філаретом
Останні новини
Схожі новини