Українські аграрії бунтують проти законів, які приймає Верховна Рада

Українські аграрії бунтують проти законів, які приймає Верховна Рада

Українські аграрії перекрили дороги в різних областях України, страйкуючи проти змін до Податкового кодексу України в частині скасування відшкодування ПДВ дрібним та середнім підприємцям.

Відтак, на минулому пленарному тижні народні депутати вирішили низку питань, що «зависли»: змінили омбудсмена, голів Національного банку та Рахункової палати. Одн ак новий тиждень – нові виклики.

Так, 19 березня Юлія Тимошенко наголосила на проблема аграріїв 

«Я також звертаю вашу увагу на те, що наші аграрії зчинили бунт у країні, реальний бунт, проти тих законів, які ухвалює наша Верховна Рада. Ми наполягаємо на ухваленні законопроекту 7403-2, тому що зараз аграрії перекривають дороги, вони скоро прийдуть до Верховної Ради», – зазначила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, у 8 областях країни аграрії перекривали дороги. 

 
Законопроект 7403-2

Аграрії підняли бунт в країні проти законів які приймає ця Верховна Рада. Ми наполягаємо на прийнятті законопроекту 7403-2! І не потрібно говорити про те, що це неможливо зробити тому, що чогось там не вистачає для прийняття цього закону. Хочу нагадати, що при прийнятті кадрових призначень за один день змінюється закони і за один день призначаємо людину на посаду. Якщо законопроект 7403-2 не стоїть в порядку денному - в нашому праві поставити та відразу перейти до його розгляду Ще раз нагадую — у 8 областях аграрії перекривали дороги. Завтра цілком можливо буде продовження. Але аграріям потрібно сіяти а не страйкувати. А нам - виконати свої зобов'язання!

Posted by Вадим Івченко on Monday, 19 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинські депозити» займають третє місце в Україні. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку через слизькі дороги одночасно сталося сім ДТП
Останні новини
Схожі новини