Українські прикордонники вручили послу Білорусі «30 срібняків» за зраду. Відео

Українські прикордонники вручили послу Білорусі «30 срібняків» за зраду. Відео
Скрішот з відео «Української правди»

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко через білоруського посла передав голові Державного прикордонного комітету Білорусі Анатолію Лаппо «30 срібняків».

Такий допис з відео, опублікував Сергій Дейнеко на своїй сторінці у «Facebook», –  пише «Українська правда».

Підполковник ДПСУ прийшов до посла Білорусі в Україні Ігоря Сокола і намагався вручити йому мішечок із монетами – «30 срібняками», як доручив Дейнеко.

">http://

«Це наказ для вас, але не для мене», – заявив Сокол.

Посол відвернувся і пішов із невдоволеним виглядом, гроші відскочили від нього.

«Із презирством», – кинув навздогін український прикордонник.

«Рашисти здійснюють відкриту криваву агресію проти України з території білорусі. Як відомо, тридцять срібняків – плата за зраду. За удар в спину Україні мав змогу передати їх керівнику державного прикордонного комітету Республіки Білорусь генерал-лейтенанту Лаппо А.П,», - написав у своєму дописі Дейнеко.

Довідка: Тридцять срібняків – згідно з Новим Завітом, це плата за зраду, яку отримав Іуда Іскаріот, погодившись видати Ісуса Христа первосвященикам.

Нагадаємо, у Петрикові через Прип’ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити до Лельчицького району, що межує з Україною. А на залізничній станції Мулярівка Петриківського району Гомельської області Білорусі розвантажують російську військову техніку: танки, бронетранспортери, самохідні артилерійські установки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях з окупантами загинув волинський військовий Андрій Доманський
Наступна новина У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія та знайшли наркотики в його пасажира
Останні новини
Схожі новини