У Білорусі зводять понтонну переправу через Прип'ять - ЗМІ

У Білорусі зводять понтонну переправу через Прип'ять - ЗМІ
Скріншот з відео

У Петрикові через Прип’ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити до Лельчицького району, що межує з Україною. А на залізничній станції Мулярівка Петриківського району Гомельської області Білорусі розвантажують російську військову техніку: танки, бронетранспортери, самохідні артилерійські установки.

17 і 18 березня місцеві жителі бачили, як техніка проїжджала Петриковом. Від залізниці до міста танки та інше озброєння перевозять спеціальними вантажівками з платформами, які супроводжують поліцейські машини з проблисковими маячками й сиренами, - повідомляє «Радіо Свобода».

">http://

Тим часом, у Петрикові через Прип’ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити до Лельчицького району, що межує з Україною.

Раніше про появу, а потім зникнення понтонного мосту через річку Прип’ять у Білорусі за близько шість кілометрів від українського кордону в лютому, приблизно за тиждень до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повідомляв американський телеканал CNN.

Нагадаємо, у Білорусі 12-го березня заявили, що відправлять до кордону з Україною 5 батальйонно-тактичних груп на заміну військових, які там перебували, та заперечили, що це є частиною підготовки до вступу у війну на боці РФ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Російський генерал народився на Волині. Що кажуть про нього колишні односельчани
Наступна новина Луцький нейрохірург Михайло Ловга розповів, куди пішов працювати
Останні новини
Схожі новини