Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю

Українські військові мінують небезпечні напрямки на кордоні з Білоруссю
Скріншот з відео

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції українських військових на кордоні з білоруссю та розповів, що захисники мінують небезпечні напрямки. 

Про це повідомило Командування обєднаних сил ЗС України. 

«Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку у Північну операційну зону, де тривають заходи з підсилення нашої оборони.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції військовослужбовців Збройних Сил України та прикордонників, які стали міцним «щитом», щоб не дати противнику жодного шансу повторити наступ з півночі», – йдеться у повідомленні.

За словами Сергія Наєва, зараз захисники мінують небезпечні напрямки та облаштовують інженерні загородження. Підрозділи Державної прикордонної служби України укріплюють державний кордон України на всіх небезпечних та загрозливих напрямках.

">http://

Він також поспілкувався з військовослужбовцями безпосередньо на позиціях, ознайомився з умовами їх служби, оцінив рівень оборони та обговорив тактичні плани захисту.

«На даний час ситуація повністю контролюється військовими частинами Збройних Сил України, підрозділами Державної прикордонної служби, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів.

Щодня наші оборонці виконують комплекс заходів щодо покращення інженерного обладнання оборонних позицій», – запевнив Сергій Наєв.

Він також нагородив відомчими відзнаками військовослужбовців, які особливо старанно проявили себе під час виконання завдань.

Нагадаємо, раніше у білорусі пригрозили Польщі ракетними ударами у відповідь на можливі «провокації країн Заходу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 8-річний хлопчик грає з перехожими у шахи. Зароблені гроші віддає на ЗСУ
Наступна новина У Луцьку завершують ремонт теплотраси, який тривав більше місяця
Останні новини
Схожі новини