Український лоукост отримав дозвіл на нові рейси в чотири країни

Український лоукост отримав дозвіл на нові рейси в чотири країни
Фото: Кореспондент.net

Авіакомпанія SkyUp Airlines отримала дозвіл від Державної авіаційної служби на регулярні рейси в чотири країни.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала дозвіл від Державної авіаційної служби на регулярні рейси до Чорногорії, Чехії, Албанії та Ізраїлю. Про це в четвер, 27 грудня, заявив генеральний директор лоукосту Євген Хайнацький, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні компанія SkyUp Airlines доодержала ті призначення, на яких ми планували запускати свої регулярні рейси Чорногорія (Подгориця), Чехія (Прага і Карлові Вари), Албанія (Тірана) та Ізраїль (Тель-Авів)», - зазначив він.

За його словами, детальну інформацію про розклад і аеропорти, звідки здійснюватиметься відправка літаків за вказаним напрямком, повідомлять пізніше, оскільки зараз розробляється річна програма графіка авіакомпанії.

Передбачається, що частина з напрямків, які були отримані компанією на засіданні комісії Державної авіаційної служби України, будуть реалізовані вже наступного літа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пішла на рекорд: на Рівненщині жінка народила вісімнадцяту дитину
Наступна новина Ломаченко - найкращий боксер року за версією BoxingTalk
Останні новини
Схожі новини