Українці все частіше купують «секонд-хенд» авто

Українці все частіше купують «секонд-хенд» авто

Обсяг продажу вживаних автомобілів на первинному ринку, який формується за рахунок імпортних поставок, в Україні в січні-травні 2018 року порівняно з аналогічним періодом минулого року зріс на 81% і становить 32,9 тисячі авто.

Про це повідомила прес-служба асоціації "Укравтопром", – пише УНІАН

За даними асоціації, за травень було зареєстровано 7,761 тисячі вживаних авто. Порівняно з травнем минулого року первинний ринок вживаних легкових автомобілів зріс на 72%. 

При цьому частка вживаних автомобілів на первинному ринку легкових автомобілів склала 53%.

В асоціації зазначили, що найпопулярнішими серед імпортних вживаних авто були автомобілі марки Volkswagen, яких минулого місяця було поставлено на облік 1223 штук. Це майже втричі більше за кількість реалізованих в Україні нових автомобілів цієї марки.

Другу строчку рейтингу посідає Renault з результатом 1099 вживаних автомобілів, що на 46% перевищило травневий обсяг реалізації нових Renault.

Третій результат у Skoda - 750 автомобілів з пробігом, і це дві третини від загальної кількості первинних реєстрацій автомобілів марки Skoda в травні.

Вживані автомобілі марки Ford, що ввозяться до України, в травні знайшли 537 власників, що на 69% більше обсягу реалізації нових Ford.

Замикає п'ятірку лідерів місяця Opel - зареєстровано 428 вживаних авто цієї марки проти 16 нових.

Зазначається, що найбільш ходовими моделями на українському первинному ринку легкових автомобілів з пробігом в травні були: Renault Megane - 843 шт., Volkswagen Passat - 523 штук, Skoda Octavia - 400 штук, Nissan Leaf - 247 штук, Volkswagen Golf - 225 штук.

Нагадаємо, найдорожчі авто купують на Волині

Читати також: Які легкові авто частіше купують в Україні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Делегація любомльчан - у Києві
Наступна новина Ігор Палиця розповів, як «заманити» в країну інвесторів
Останні новини
Схожі новини