Ігор Палиця розповів, як «заманити» в країну інвесторів

Ігор Палиця розповів, як «заманити» в країну інвесторів

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця вважає, що для того, аби в Україну заходили інвестори, необхідно розібратись із законодавством.

Про це він розповів 8 червня у Луцьку під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

«Сьогодні бізнес не може знайти людей на 10-12 тисяч на зарплату, тому що люди їдуть за кордон. Чому не ідуть інвестори? Інвестори не вірять, що в Україну можна вкладати гроші, розробляючи бізнес-план хоча б на 10 років», – сказав Палиця. Мовляв, немає єдиної сталої системи нарахування податків, щороку закони змінюються, тому вклади бізнесменів зводяться до нуля.

«Поки ви не приймете податкове законодавство, яке буде захищене конституційною гарантією, до нас ніхто не піде. Людям потрібні гарантії і стратегії розвитку держави. Треба прийняти основний закон економічний – Податковий кодекс», – звернувся очільник Волиньради до нардепів Степана Івахіва, Ігоря Лапіна та Ірини Констанкевич, які прийшли на засідання Комітету.

На його думку, це дасть інвестиції в країну. «Ми не робимо умов, щоб гроші зайшли. Виросте бізнес – виростуть зарплати. Прийміть податкове законодавство», – підсумував Палиця.

Читати також: Залишилась лише назва, – Івахів про ветсанзавод у Ковелі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці все частіше купують «секонд-хенд» авто
Наступна новина Перинатальний центр: завдання постійно додаються
Останні новини
Схожі новини