Делегація любомльчан - у Києві

Делегація любомльчан - у Києві

Делегація з Любомльського району за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя та підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» сьогодні, 8 червня, перебуває у Комітеті Верховної Ради у закордонних справах. Керівники та депутати чотирьох ОТГ - Рівненської, Вишнівської, Головненської та Любомльської, старости, представники освіти, культури, медицини, помічники парламентаря - Андрій Бокоч, Тетяна Азаркевич, Борис Карпус, Ігор Торба, та місцеві журналісти зустрілися із парламентарем та головним спеціалістом відділу мінрегіонбуду Оленою Журавльовою.

Представниця міністерства розповіла, що цьогоріч з держбюджету фінансується програма «Питна вода України». На її реалізацію передбачено 200 млн грн. Спеціальна комісія при мінрегіонбуді наразі розглядає 5 проектів, які подала Волинська облдержадміністрація. У регіоні «Прибужжя», зокрема, це проект щодо реконструкції об’єктів водопостачання в місті Устилуг, на суму 3 млн 483 тис. грн.

Нардеп Ігор Гузь розповів також детально про роботу комітетів Верховної Ради, корупцію у парламенті, зарплату депутатів, та відповів на численні питання волинян, що стосуються лісової галузі, сфери освіти, роботи Укрпошти, приватизації земель та інші.

Після зустрічі для мешканців Любомльщини буде організована екскурсія столицею країни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, скільки грошей на волинські дороги виділив Дорожній фонд
Наступна новина Українці все частіше купують «секонд-хенд» авто
Останні новини
Схожі новини