Укрпошта розпочала комп’ютеризацію сільських поштових відділень у Волинській області

Укрпошта розпочала комп’ютеризацію сільських поштових відділень у Волинській області

До кінця травня Укрпошта автоматизує 14 поштових відділень Волині в рамках проекту комп’ютеризації ВПЗ.

Про це повідомляє прес-служба пошти.

У рамках цього проекту передбачено ремонт та модернізацію електромереж відділень, оснащення їх захисними решітками, закупівлю комп’ютерної техніки, маршрутизаторів з апаратним шифруванням для підключення до мережі Інтернет через кабель чи безпровідні модеми 3G/4G.

Укрпошта закупила необхідну кількість техніки через систему електронних торгів «Prozorro». Зараз відбувається поступове підключення та налаштування мереж Інтернет у поштових відділеннях.

Автоматизація відділень дасть змогу надавати ширший спектр послуг нашим клієнтам, які мешкають у населених пунктах, де проживає понад 2 000 жителів.

Тут, крім Укрпошти, немає відділень банків, тож тепер громадяни зможуть користуватися тими фінансовими послугами, яких раніше через відсутність комп’ютера були позбавлені, та отримають більшу кількість поштових послуг.

До того ж ми оновлюємо канали зв’язу в тих відділеннях, де швидкість інтернету була лише 128 Кб/с (у селах) та 512 Кб/с (у містах). Таким чином, зменшиться час обслуговування кожного відвідувача, а головне, послуги стануть ще зручнішими та доступнішими для наших клієнтів, – зазначив в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

В рамках проекту також проводиться навчання операторів відділень роботі з новою технікою.

Довідково: Всього в компанії тепер буде 4 300 автоматизованих відділень. Проект вартістю понад 200 млн впроваджується за рахунок власних коштів компанії. На початок реформування Укрпошти (середину 2016 року)  було комп’ютеризовано лише 20% із 11 500 відділень компанії.

Фото: ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко пообіцяв ввести санкції проти російських олігархів
Наступна новина «Весняне» поповнення у Луцькому звіринці. ФОТО
Останні новини
Схожі новини