«Весняне» поповнення у Луцькому звіринці. ФОТО

«Весняне» поповнення у Луцькому звіринці. ФОТО

Весна 2018-го тішить поповненням у Луцькому зоопарку, причому одразу в кількох родинах.

Про це пише адміністрація звіринцю на своїй сторінці у Facebook

По-перше, 8 квітня АЖ перший місяць життя відзначило маля патасів (або мавп-гусарів). Оскільки його статі наразі не визначили, імені дитинча ще не має. Почувається воно чудово, а батьки всіма способами намагаються догодити первістку.

По-друге, грілося на сонечку і дитя мадагаскарських лемурів. Воно з'явилося на світ менше місяця тому, 15 березня. І міцно тримаючись за мамиму шерсть та "подорожуючи" її тілом, знаходить собі і тепло, і їжу.

До слова, обидва види тварин дуже примхливі. Тож поява потомства у неволі - дійсно важлива подія. Народжують і патаси, і лемури зазвичай по одному малятку. Мавпи виношують плід орієнтовно 170 днів, лемури - 130.

Працівники зоопарку просять відвідувачів не наражати тварин на небезпеку годуванням. Аджн ті можуть споживати лише свою їжу. І навіть одне-єдине печиво може стати смертельною отрутою як для дорослих, так і для малих особин.

Малят і мам знімкував Олег Міткевич.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Укрпошта розпочала комп’ютеризацію сільських поштових відділень у Волинській області
Наступна новина Волинський суд відпустив водія, який п'яним керував трактором
Останні новини
Схожі новини