«Укрпошта» закриє свої відділення в селах

«Укрпошта» закриє свої відділення в селах

Компанія «Укрпошта» змінює формат роботи в селах, населення яких складає менше двох тисяч осіб. Про це повідомив керівник відділу комунікацій компанії Михайло Василенко, – пише ain.ua.

Зміни полягають у тому, щоб закрити відділення «Укрпошти» в невеликих селах, адже вони вимагають чималих фінансових витрат, але працюють нефективно. Натомість до таких сіл приїжджатимуть автомобілі з поштарями, які працюватимуть згідно графіку та доставлятимуть посилки адресатам.

Першу пілотну програму запустять в Чернігівській області вже цього літа.

 

Укрпошта планує змінити формат роботи в невеликих селах Розповідаємо в деталях та розвінчуємо міфи. 1. Листонош пересадимо на авто. Замість значних піших проходів вони швидше будуть пересуватися на захищеному 4х4 автомобілі. 2. Поштарі будуть працювати повний робочий день, на повну ставку та підвищену зарплату. 3. Часи присутності в селі не зменшаться, а подекуди і збільшаться - будемо доїжджати туди, де раніше не було пошти. 4. Якість надання послуг покращиться. Ми зможемо контролювати за допомогою gps кожну машину та бачити статус кожного відправлення. Крім того - перелік послуг збільшиться. 5. Робимо це все за кошти підприємства і як і раніше не отримуємо з бюджету не копійки. Пілот подібного формату стартує влітку в Чернігівській області.

Posted by Mykhailo Vasylenko on Friday, 4 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лісах поблизу Чорнобиля відзняли неймовірні кадри. ФОТО
Наступна новина Яка зарплата в головного «антикорупційника» країни Олександра Мангула
Останні новини
Схожі новини