На Волині хочуть закрити залізницю, якій більше 100 років

На Волині хочуть закрити залізницю, якій більше 100 років

 «Укрзалізниця» хоче закрити у Камені-Каширському хочуть  залізничну станцію.

Листа з проханням дати відповідний дозвіл на це ПАТ «Укрзалізниця» надіслала на адресу міської ради Каменя-Каширського,  – газета Полісся.

Як поінформувала секретар міської ради Наталія Бащук, керівництво залізничників порахувало, що за 6 місяців поточного року Державне підприємство «Камінь-Каширське лісове господарство» навантажило лісодеревиною всього лише 70 вагонів, вивантажено у місті товарів різними суб’єктами господарювання 73 вагони.

«Це, за їхніми обрахунками, складає лише 0,8 вагона на добу за згаданий період.  Залізничники переконують, що таке господарювання для них є дуже нерентабельним. А тому просять дати дозвіл на закриття залізничного вузла і здійснювати в майбутньому вантажні перевезення через станцію у Ковелі», – розповіла жінка.

Зазначимо, що кілька років тому керівництвом «Укрзалізниці» припинено рух пасажирських вагонів  Камінь-Каширського до  Ковеля.

Цим були невдоволені особливо малозахищені категорії громадян, пенсіонери і люди з інвалідністю. 

Нагадаємо, що залізниця сполученням Ковель–Камінь-Каширський була введена в дію більше 100 років тому під час війни австро-німецької коаліції проти Росії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком жителі знайшли дві мінометні міни
Наступна новина У 27-ій школі батьки збирали гроші на святкування 1 вересня, - депутатка Вусенко
Останні новини
Схожі новини