Російський генерал народився на Волині. Що кажуть про нього колишні односельчани

Російський генерал народився на Волині. Що кажуть про нього колишні односельчани
Генерал-лейтенант ЗС РФ Михайло Зусько. Фото з відкритих джерел

Михайло Зусько – російський генерал-лейтенант, який народився у селі Ветли Камінь-Каширського району (колишнього Любешівського).

Колись у рідному селі пишалися земляком – його портрет навіть висів у місцевій школі. Нині ж його тут проклинають, бо саме він зараз воює в Україні на боці Росії і віддає злочинні накази, – повідомляє «12 канал»

Михайло Зусько брав участь у війні проти України ще 2014 року. А ще перед цим він приїздив у рідне село.

«Я не знаю, як його назвати. То нелюд. Він уродженець села Ветли, але виїхав з села ще 1989 року. Уже 33 роки він у нас не проживає. Востаннє був у Ветлах 2012 року», – каже Любов Павлік.

Разом зі своїми 12 братами і сестрами Михайло Зусько навчався у місцевій школі. Тут на стіні до 2007 року навіть висів його портрет.

«Середнячок такий. Але після школи як пішов у Рязанське училище в Росії – так там і залишився. Певний час ми навіть ним гордилися, у школі висів його портрет як приклад для дітей», – пригадує староста.

Але той, кого ставили у приклад, навіть не приїхав на похорон матері, якої не стало два роки тому. У цьому селі досі живуть дві його сестри і брат.

У домі брата Степана журналістам не відчинили – замкнулися зсередини. Місцеві люди кажуть: сім’я була хороша, з яких причин виріс такий нелюд – невідомо.

">http://

Аналітики повідомляють, що російська 58 армія несе величезні втрати на Миколаївському напрямку, а її командир генерал-лейтенант Михайло Зусько нібито проявив себе як бездарний стратег.

Окрім того, що цей нелюд коригує свої сили проти українців, він ще й воює проти рідного брата Миколи, який нині полковник ЗСУ.

Під командуванням Зуська знайшов свою смерть цілий їхній батальйон тактичної групи сьомої гвардійської дивізії у марних спробах взяти Вознесенськ. Окрім цього, генерал Зусько втратив бойову тактичну групу 20-ї мотострілецької дивізії в марному наступі на Миколаїв.

«Дуже дорогий генерал… Забрав стільки життів у людей! Проклинають його всі», – стверджує Любов Павлік.

Як розповіли місцеві мешканці, мати Михайла Зуська перед смертю відмовилася від свого сина.

Читати також: Прихильники «руского міра» на Волині. Скільки їх та хто вони?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українців попереджають про небезпечні повідомлення
Наступна новина У Білорусі зводять понтонну переправу через Прип'ять - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини