Унікальний майстер-клас для жінок від Тетяни Єремеєвої

Унікальний майстер-клас для жінок від Тетяни Єремеєвої

Учасниці трансформаційного проекту для жінок «Пігмаліон 3D» зустрілися з найуспішнішою жінкою Волині, бізнес-леді, головним лікарем Центру хірургії ока професора Загурського – Тетяною Єремеєвою.

Теплий літній вечір, красива та затишна локація культурного центру Passage Interdit, щирі розмови учасниць, котрі за перші тижні Проекту надзвичайно зблизилися – усі в очікуванні цікавої та натхненної розповіді про особисті досягнення, подолання перешкод та впевнене крокування до мрії. Ця надзвичайно мудра та сильна жінка, безперечно, варта цілої книги.

Мало хто знає, яким насправді був життєвий шлях нині успішної, красивої та відомої корінної лучанки Тетяни Єремеєвої.

Пані Тетяна оповідала свою історію як рух до вершини гори. «Ваше життя – лише у ваших руках, це ваша гора, ваша вершина, котру ви мусите здолати. Друзі, близькі, знайомі – кожен має свій шлях. У вас будуть галявини, схили, стрімкі злети і падіння, не опускайте рук, бо страх – поганий товариш», – ділиться бізнес-леді.

Пані Тетяна народилася в звичайній сім’ї, де не було лікарів. Але ще з дитинства вона точно знала, ким мріє стати. Відтак, заледве навчилася писати, видала ляльці першу довідку про те, «що вона здорова та може відвідувати басейн».

Далі було навчання у школі, а потому – у медичному коледжі. Цілеспрямована студентка, як староста групи, домоглася скасування благодійно-примусових профспілкових відрахувань зі скромної стипендії своїх одногрупників, не отримавши ніякої допомоги від цієї організації для студентів.

Подолати свій страх неодноразово доводилося і в майбутньому. Тетяна займалася професійним спортом – плаванням, та одного разу, долаючи нестерпний біль травмованої ноги, виступила на змаганнях, щоб не підвести тренера та команду. Відтоді з кожним новим випробуванням особисті страхи відходили на другий план перед новими і цікавими викликами.

Шлюб та народження первістка зазвичай становлять кінцеву зупинку у житті багатьох жінок. Але це не про Тетяну Єремеєву. Адже у неї була мрія, і вона мусила її досягнути. Отож, життя на два міста, навчання у Львівському медичному університеті, маленька дитина – усе це лише зробило пані Тетяну сильнішою і витривалішою.

«Сьогодні жінки скаржаться на брак часу. Коли моєму синові виповнилося 6 місяців, мені вдалося переконати чоловіка, що я мушу навчатися та здобути омріяну професію. Лікар – це єдиний фах, де немає заочної форми навчання виключно стаціонарне. Я пообіцяла своїм близьким, що старанно навчатимуся з понеділка по четвер, а на вихідні щотижня приїздитиму додому.

Саме тому я мусила навчатися старанно та наполегливо, щоб не було пропусків занять та мати змогу здавати сесії достроково. І таки жодного разу за 6 років навчання я не порушила своєї обіцянки – подорожувала зі Львова до Луцька щотижня» - розповідає Тетяна Єремеєва.

Після успішного завершення навчання було ще два роки інтернатури за обраним фахом «Офтальмологія», а згодом робота у Волинській обласній лікарні у відділенні офтальмології та обласному офтальмологічному травмцентрі.

Пройшла всі етапи роботи лікаря-офтальмолога від поліклініки та у складі виїзної бригади у віддалені села Волинської області - до роботи в операційній офтальмологічного відділення. Застарілі методи діагностики та хірургії, які були на той час у лікарні змушували рухатись далі, так з’явилася мрія про власну сучасну клініку та сучасну методику безшовної хірургії катаракти.

Оскільки пані Тетяна неабияка перфекціоністка і воліє усе робити якісно, перед відкриттям власної клініки вона відвідала чимало країн – Польщу, Німеччину та США, щоб ознайомитись з роботою приватних офтальмологічних клінік.

Досвід колег, найновіше обладнання, безшовна хірургія – така практика застосовувалася у світі у ті роки. Постійні стажування у клініці професора Загурського у Польщі заклали фундамент нового проекту в Україні. Сьогодні у мережі офтальмологічних клінік професора Загурського нараховується 6 клінік у Польщі та лише одна в Україні, і ми пишаємося, що вона саме в Луцьку.

Нині у клініці працює 42 працівників, з них 12 висококваліфікованих лікарів різного напрямку. Тетяна Вікторівна і сама щодня консультує пацієнтів та оперує. Всі маршрути пацієнта в клініці продумані, відпрацьовані та записані у вигляді алгоритмів.

Пацієнта, у якого попереду операція, у клініці оточують увагою та комфортом. Щоб зменшити стрес вмикають легку спокійну музику, вкривають простирадлом, аби людина почувалася затишно та не нервувала. Коли одна пацієнтка поскаржилася, що після закрапування крапель на диванах у залі очікування не зовсім зручно сидіти із закинутою головою – дивани одразу замінили на нові з високими спинками.

Увага до дрібниць та постійне вдосконалення – це життєве кредо Тетяни Вікторівни.

Ще одним викликом та цікавим проектом став кінно-спортивний клуб «Cloverland». Після трагічних подій пані Тетяна вирішила не лише продовжити захоплення чоловіка, а й розвинути цей напрямок. У цієї жінки усе працює або дуже добре, або ніяк. Саме тому, не маючи жодних навичок верхової їзди, Тетяна Вікторівна вирушає у подорож країнами Європи та переймає досвід у найкращих кінних клубів.

Нині кінно-спортивний клуб на Волині може пишатися чудовим тренерським складом, пансіонатом для коней, де, до слова, ідеальні умови утримання – спеціальний корм для годівлі коней, щоденний дбайливий догляд, солярій та, що найважливіше, безпека і комфорт вершників. Коні беруть участь у міжнародних змаганнях та уже мають титули переможців. Цікавою родзинкою клубу є екскурсії для дітей та дорослих та квест-гра «знайди чотирилисну конюшину».

«Якось ми гуляли з дітьми та знайшли чотирилисник, так виникла ідея назви клубу», - ділиться пані Тетяна та демонструє фото засушеної конюшинки, яку зберігає як пам'ятку про цю подію.

Проте пані Тетяна займається не лише улюбленою справою та бізнесом. Це надзвичайно ерудована, цікава жінка, меценат, ідейний натхненник. Вона охоче підтримує благодійні проекти, історичні конференції, розвиває офтальмологічний напрямок на Волині.

Нові книги для незрячих з шрифтом Брайля, допомога літнім людям, підтримка дітей з проблемами зору – це лише невеличкий перелік справ Тетяни Вікторівни.

Читати також: Тиждень коучингу в проекті «Пігмаліон 3D»

Тетяна Єремеєва – жінка з великої літери. Щодня вона ходить на роботу, вирішує безліч важливих справ, вивчає кілька іноземних мов, займається спортом, проводить час з дітьми і, звісно, продовжує розвиватися і мріяти.

Як їй вдається встигати так багато та тримати баланс - про це учасниці трансформаційного проекту «Пігмаліон 3D» дізналися особисто у теплій і дружній бесіді. Після надзвичайно натхненної презентації пані Тетяна запросила дівчат на близьку розмову за філіжанкою теплого чаю та ароматної кави, де кожна учасниця мала змогу особисто познайомитися з цією, без перебільшення, красивою, успішною та цілеспрямованою бізнес-леді. 

Нагадаємо, у Луцьку стартувало унікальне реаліті-шоу.

Читати також: Незвичайні гості, молоді директори та сльози щастя – чим дивував проект «Пігмаліон 3D» цього тижня

Текст: Юлія Яковлюк

Передрук матеріалів без дозволу автора заборонений


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Cпеціальні ціни на квадрохауси «Інвестора» - лише до кінця липня
Наступна новина Десятеро волинян захворіли на хворобу Лайма. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини