Уряд посилив карантинні обмеження для «червоних» регіонів

Уряд посилив карантинні обмеження для «червоних» регіонів

Кабінет Міністрів посилив обмеження для "червоної" карантинної зони.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 10 березня, пише ТСН.

Нові обмеження стосуються перевезення пасажирів у регіонах, у яких діють найсуворіші обмеження. Наразі це Буковина, Прикарпаття, Закарпаття і Житомирська області. В усіх «червоних» карантинних зонах відтепер забороняється перевезення пасажирів регулярними та нерегулярними рейсами, окрім транзитних. 

Утім, перевозити людей можна легковими автомобілями, але у салоні має бути не більше п'яти пасажирів - це разом із водієм. Здійснювати перевезення можна службовим або орендованим транспортом, але лише на місцях для сидіння. Зазначається, що водночас про маршрут треба повідомити Національну поліцію.

Крім того, возити пасажирів дозволено і спеціалізованими залізничними рейсами внутрішнього сполучення, але вони мають були погоджені із Міністерствами охорони здоров'я та Мінінфраструктури. На приміські спецзалізничні маршрути має дати дозвіл обласна державна адміністрація.

Слід зауважити, що жорсткий карантин "червоної" зони передбачає, що будуть зачинені непродовольчі магазини, фітнес-центри та розважальні заклади. Навчальні заклади перевели на дистанційну освіту. Заборонено проведення масових заходів. Працюватимуть банки, АЗС, ветеринарні магазини, аптеки, всі продовольчі магазини. 

Нагадаємо, Волинь залишається у «жовтій» карантинній зоні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ВООЗ заявили, що кожна третя жінка у світі зазнавала насильства
Наступна новина Луцька райрада контролюватиме справу садового товариства «Струмівка»
Останні новини
Схожі новини