Усе регіональне керівництво Держгеокадастру відсторонили: розпочинається комплексна перевірка

Усе регіональне керівництво Держгеокадастру відсторонили: розпочинається комплексна перевірка

Відсьогодні у Держгеокадастрі розпочинається комплексна перевірка роботи. Керівників та їхніх заступників головних управлінь Держгеокадастру в областях та Києві відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Перевірку проводитимуть у частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільгосппризначення держвласності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження договорів оренди земельних ділянок за період 2018-2019 років, – пише «Економічна Правда». 

У Кабміні просять громадян долучатися до процесу реорганізації Держгеокадастру з метою забезпечення максимальної прозорості і результативності.

Нагадаємо, під час візиту до Луцька першого заступника керівника Офісу Президента Сергія Трофімова, волиняни підіймали питання незадовільної роботи Держгеокадастру. Зокрема, скаржились на корупцію в земельній сфері


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обираємо героя листопада на «Першому»
Наступна новина Волинську обласну лікарню може очолити колишній кандидат від «Слуги народу»
Останні новини
Схожі новини