«Усе законно», – головний еколог Луцька про зрізані на Київському майдані дерева

«Усе законно», – головний еколог Луцька про зрізані на Київському майдані дерева
https://www.facebook.com

Головний еколог Луцька переконує, що більш ніж десять дерев на Київському майдані у Луцьку зрізали законно. 

Про це в коментарі інтернет-виданню Волинь24 розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда.

Нагадаємо, дванадцять дерев зрізали на розі вулиць Дубнівської та Рівненської, що поруч із 16-поверхівкою. Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась сказав, що про зрізання дерев нічого не знає й не чув. 

Раніше повідомляли, що в районі Київського майдану планують збудувати три багатоповерхівки. Йдеться про ділянку біля 16-поверхівки, що на Київському майдані. Площа забудови – 0,67 гектара.

Загалом планують збудувати три будинки із вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Вони матимуть від дев’яти до 14 поверхів. За планом там зможе оселитись 850 людей.

Також на цій ділянці хочуть збудувати підземний гараж, облаштувати дитячий і спортивний майданчики.

За словами Анатолія Гламазди, ділянка, з якої зникли дерева, – це територія міста. 

«Там десь раніше впало два дерева – КП «Парки і сквери» зрізали їх. Потім ще одне впало. Комісія виїхала туди, обстежила і проаналізувала, що увесь ряд дерев – аварійні. Там тріщини такі, гілля повсихало. У результаті обстеження ми прийняли рішення, що всі ті дерева треба знести. Все законно. Тим паче, що там проїжджа частина і тротуар, комунікації там проходять. Їх потрібно було знести», – пояснив Гламазда.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Клініку пластичного хірурга з Волині вкотре визнали кращою. ФОТО
Наступна новина У луцькій школі встановили підйомник для дітей з особливими потребами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини