У луцькій школі встановили підйомник для дітей з особливими потребами. ВІДЕО

У луцькій школі встановили підйомник для дітей з особливими потребами. ВІДЕО
Скріншот із відео

У Луцькому ліцеї №27 встановили перший на Волині електричний підйомник нового зразка для дітей з особливими потребами.

Про це ідеться у сюжеті Суспільного Волині.

«У нас  у школі на сьогодні є електричний підйомник. Це для діток з інвалідністю і для діток-візочників. Це ще передбачено кошторисом управління капітального будівництва, яке будувало цю школу», – розповів директор Луцького ліцею №27 Віталій Бондар.

Електронний підйомник італійського виробництва поки один такий на Волині, розповіла начальниця Луцького управління освіти Зіновія Лещенко. Працює він при напрузі 12 вольт і має запобіжники руху, тому є енергоощадним і безпечним для користувачів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ковельську школу купили сходинковий підйомник для дітей з інвалідністю. ВІДЕО

Для мобільності учнів з особливими фізичними потребами, які пересуваються на візках, у школі є два ліфти, спеціально обладнані санвузли, розповів директор Віталій Бондар.

За словами директора, нині у школі один учень з особливими потребами. Школярів, які пересуваються на візках, у ліцеї немає.

Головна освітянка Зіновія Лещенко каже, що такі діти у Луцьку здобувають освіту за індивідуальною програмою навчання вдома. Імовірно, за словами чиновниці, учень з особливими потребами на візку навчатиметься у 27-й школі з наступного навчального року.

 
Підйомник для візочків

У Луцькому ліцеї №27 цими вихідними встановили перший на Волині електричний підйомник нового зразка для дітей з особливими потребами, - розповіла начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Posted by UA: Волинь on Monday, 10 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Усе законно», – головний еколог Луцька про зрізані на Київському майдані дерева
Наступна новина «Пільгак за студак»: як у Луцьку протестували студенти. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини