Уся гуманітарна допомога проходить митний контроль безперешкодно, - заступник Погуляйка

Уся гуманітарна допомога проходить митний контроль безперешкодно, - заступник Погуляйка
Фото ілюстративне

Заступник голови Волинської військової адміністрації в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами Юрій Гупало заявив, що уся гуманітарна допомога з країн Європи проходить митний контроль в Україні безперешкодно. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Офіційно заявляю, що усі вантажівки, які на сьогоднішній день перевозять гуманітарну допомогу з країн Європи в Україну, проходять митний контроль БЕЗПЕРЕШКОДНО. Ніяких дозволів з Волинської військової адміністрації, міських чи селищних рад, або інших державних установ для перетину кордону НЕ ПОТРІБНО. Сьогодні на митному посту «Ягодин» немає жодних черг із вантажівок, які перевозять гуманітарну допомогу.

Всі відео, які поширюють в інтернеті про затримку вантажів та офіційні дозволи із Волинської ОВА – ФЕЙК. Прошу не розповсюджувати недостовірну інформацію та створювати паніку серед населення у такий важкий час. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога!

З будь-яких питань стосовно перевезення гуманітарних вантажів та іншої допомоги звертайтесь до мене особисто. Я завжди на зв’язку і готовий допомогти всім, хто займається перевезенням допомоги для України. Слава Україні! Героям Слава!», – зазначив Юрій Гупало.

До слова, про його призначення Волинська військова адміністрація повідомила учора, 8 березня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переважна більшість білорусів не готова воювати проти України, - Генштаб ЗСУ
Наступна новина Українці, чиє житло постраждало від окупантів, зможуть подати заявку на відшкодування в «Дії»
Останні новини
Схожі новини