В аваріях на Волині травмувалися четверо людей

В аваріях на Волині травмувалися четверо людей

На Волині за добу в аваріях травмувалися четверо людей. Автопригоди трапилися в Луцьку та у Володимирському районі. Дві з них – за участі велосипедистів.

Про це йдеться на сайті поліції Волині.

У Луцьку близько 19:00 години на вулиці Кривоноса 69-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21144», наїхав пішохідку. Внаслідок ДТП 86-річна пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до лікарні. 

Цього ж дня, о 19:45, між селами Поромів та с. Лежниця Володимирського району 35-річний волинянин, рухаючись електровелосипедом, зіткнувся із 40-річною пішохідкою. Жінка йшла по узбіччю в попутному із велосипедистом напрямку. Внаслідок зіткнення велосипедист та пішохідка отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до лікарні.

Ще одна автопригода із велосипедистом трапилася на автодорозі біля села Нова Лішня. 40-річна водійка, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, зіткнулася з велосипедистом, який виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок ДТП велосипедиста із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, сьогодні вранці на Рівненській в Луцьку зіткнулися три автівки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Ковеля до Ужгорода курсуватиме поїзд
Наступна новина Волинські аграрії отримають виплати від ЄС
Останні новини
Схожі новини