В Італії ізолювали 10 муніципалітетів через коронавірус

В Італії ізолювали 10 муніципалітетів через коронавірус
Джерело фото: ansa.it

Уряд Італії оголосив надзвичайні заходи для боротьби з поширенням коронавірусу. Через це ізолювали 10 районів спалаху вірусу, це 10 муніципалітетів у північних регіонах Ломбардія та Венето, пише «Європейська правда» з посиланням на Ansa.

22 лютого увечері про надзвичайні заходи оголосив прем'єр-міністр Джузеппе Конте. Це сталося після того, як кількість хворих зросла до 76, а двоє італійських громадян померли від вірусу.

Таким чином 10 муніципалітетів у північних регіонах Ломбардія і Венето були ізольовані. Влада попросила близько 50 000 жителів залишатися вдома. Людям заборонено в'їжджати або виїжджати з районів спалаху, якщо вони не мають спеціального дозволу.

У цих районах призупинено масові заходи, закрито школи, магазини і музеї, державні установи працюють в обмеженому режимі. Недотримання заходів може каратися відповідно до статті Кримінального кодексу, яка передбачає штраф і арешт на строк до 3 місяців.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Евакуація українців з Китаю. Де люди зараз? Що буде, якщо хтось захворіє? Які умови обсервації?

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Синиця сяде – він впаде». Музей Лесі Українки у Новоград-Волинському в плачевному стані
Наступна новина Чемпіон Європи провів у Луцьку семінар з тайського боксу
Останні новини
Схожі новини