Чемпіон Європи провів у Луцьку семінар з тайського боксу

Чемпіон Європи провів у Луцьку семінар з тайського боксу
Під час семінару з тайського боксу

У Луцьку провели семінарі з тайського боксу муай тай. Про мистецтво тайського боксу розповідав волинянам відомий український боксер, чемпіон Європи з тайського боксу серед професіоналів Валерій Абраменко, інформують у спорт-клубі «Воїн».

За плечима Валерія – 32 професійних поєдинки, родом він з Харкова, хоча останні кілька років живе та тренується в Таїланді.

«Валерій Абраменко професійно виступає в Таїланді – батьківщині тайського боксу муай тай, тому зрозуміло, коли ми дізналися про семінар в Луцьку, одразу погодилися його відвідати. Будь-який спорт розвивається і з’являється щось нове, Валерій показав нам нові техніки. Саме тайський бокс для нас є ближчим за інші єдиноборства і отримані тут знання наші спортсмени зможуть застосовувати у боях ММА та бойового самбо», - наголосив тренер з ударної техніки спортивного клуб «Воїн» Дмитро Василенко.

«Мого товариша Валерія Абраменка вважаю найрозумнішим бійцем в Україні. У нього дуже високе бійцівське IQ: він дуже розумно веде бій і у нього є чому повчитися», - розповів головний тренер спортивної академії «ANT» Сергій Снитюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «В Таїланді завжди обираю зали, де найменше туристів», - луцький боксер Сергій Снитюк

Валерій Абраменко розповів, що базову техніку муай тай вивчав півтора року, а вже зараз готовий нею ділитися з іншими спортсменами. Серед секретних «фішок», які продемонстрував чемпіон Європи волинським бійцям, - нові прийоми ліктями, колінами, удари ногами, захист від ударів ногами, захвати тощо.

До слова, окрім спортсменів з «Воїна», на семінарі присутні були також представники клубів «ANT», «Garda» та «Берсерк». Захід відбувся у спортивній академії «ANT».

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Італії ізолювали 10 муніципалітетів через коронавірус
Наступна новина Одна евакуйована з Китаю іноземка захворіла. Але не на коронавірус, - МОЗ
Останні новини
Схожі новини