В луцькому садівничому товаристві виник конфлікт через фінансові питання

В луцькому садівничому товаристві виник конфлікт через фінансові питання

Замість більшості долю садівничого товариства «Промінь» вирішує меншість.

На неправомірність рішень, прийнятих на зборах, нарікає лучанин  Володимир Скубко. Чоловік розповів: до товариства входить майже 2000 людей, а фінансові питання, що вирішуються, погоджує трохи більше сотні учасників. Каже, подібні рішення має приймати 50% членів товариства + 1 голос, пише ВРД НСТУ.

Під час конференції  один з учасників  садівничого товариства “Промінь”  Володимир Скубко розповів: фактично на збори приходять сто – сто п’ятдесят членів товариства. Їх рахують, як делегатів (припустім, один делегат на 10 чоловік). Але, бідкається чоловік, документи, які б підтверджували ці повноваження, відсутні.

Зі свого боку член правління садівничого товариства “Промінь” Алла Васкевич наголошує, що на зборах є не тільки делегати, але й усі бажаючі.

«Але  умовно ми поставили так: конференція дійсна в тих випадках,  коли є така кількість людей – один від двадцяти.  Тому вирішено, що конференція правомірна», – додала жінка.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 20 березня
Наступна новина Гокінг незадовго до смерті зробив останнє відкриття
Останні новини
Схожі новини