Гокінг незадовго до смерті зробив останнє відкриття

Гокінг незадовго до смерті зробив останнє відкриття

Фізик-теоретик Стівен Гокінг незадовго до смерті виклав у мережу свою останню роботу, яка присвячується можливості існування паралельних всесвітів.

В цій роботі науковець виклав новаторський математичний апарат, який необхідний для побудови космічного корабля. Як повідомляє telegraph.co.uk, в подальшому цей апарат можливо використовувати для експериментальних доказів гіпотези численних всесвітів.

Вчені вважають, що якби докази були виявлені до смерті вченого, то він можливо був би нагороджений Нобелівською премією.

Роботу Гокінга вивчає провідний науковий журнал. Дослідження A Smooth Exit from Eternal Inflation може стати найціннішою спадщиною Гокінга.

Остання стаття Гокінга описує, яким чином з Великого вибуху виник всесвіт, який миттєво розширився з крихітної точки до прототипу того, в чому ми живемо зараз. Також теорія передбачала і безкінечну кількість Великих вибухів, кожен з яких створив свій окремий всесвіт, "мультиверс".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В луцькому садівничому товаристві виник конфлікт через фінансові питання
Наступна новина Графік відключення світла в Луцьку на 20 березня
Останні новини
Схожі новини