В Луцьку немає жодної нормальної велодоріжки, - міський голова

В Луцьку немає жодної нормальної велодоріжки, - міський голова
Фото ілюстративне

Луцький міський голова Ігор Поліщук каже, що поки в Луцьку немає нормальних велодоріжок, відокремлених від тротуару. Тому пішоходи і велосипедисти займають один і той же простір.

Про це він заявив у п’ятницю, 5 лютого, під час обговорення схем дорожнього руху у Луцьку.

«Навіть там, де велодоріжки відокремлені розміткою, це не захищає їх від пішоходів. Це створює небезпечні ситуації», - запевняє посадовець.

З його слів, перша «нормальна» велодоріжка буде на проспекті Молоді, де частину тротуару відділили зеленими насадженнями.

«Сподіваюсь, люди не ходитимуть нею», - зауважив Ігор Поліщук.

Також, з його слів, велодоріжку зроблять при реконструкції проспекту Волі. Зліва, якщо їхати від вулиці Шопена до Київського майдану.

«Моя думка – велодоріжки повинні бути більше на тротуарах, менше – на дорогах. На жаль, культура водіння залишає бажати кращого і на дорогах їздити просто небезпечно. Тому будемо при реконструкції тротуарів відокремлювати нормальні велосипедні доріжки», - додав міський голова.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хуртовини, ожеледиця, сильний мороз: на Волині прогнозують погіршення погоди
Наступна новина Як боротимуться з транспортним колапсом на проспекті Перемоги у Луцьку
Останні новини
Схожі новини