В окрузі №19 на Волині лідирує Ігор Гузь

В окрузі №19 на Волині лідирує Ігор Гузь
Нардеп Ігор Гузь

Чинний представник мажоритарного округу №19 Ігор Гузь переміг би із суттєвим відривом, якби вибори відбулися у найближчу неділю.

За даними соціологічного опитування, якби вибори відбулися у найближчу неділю, 50,8% опитаних, які мають намір взяти участь у виборах, підтримали б чинного представника округу Ігоря Гузя. Потенційний кандидат від "Слуги народу" отримав би 12,9 % голосів, депутат Волинської облради Валерій Діброва - 3,9%, потенційний кандидат від партії "Голос" - 2,7%.

Усі інші кандидати, які були включені до списку, що пропонувався респондентам, отримали менше 2% голосів. При цьому 17,3% опитаних, які мають намір взяти участь у виборах, ще не визначилися, за кого голосуватимуть, або відмовилися відповідати.

Довідково: Дослідження провела соціологічна служба Центру Разумкова з 1 по 7 червня 2019 року в окрузі. До виборчого округу входять Любомльський, Володимир-Волинський та Іваничівський райони, міста Володимир-Волинський та Нововолинськ. Участь в опитуванні взяли 806 респондентів. Теоретична похибка вибірки – 3.5%.

Інформація надана прес-службою Ігоря Гузя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Спершу бачимо птахів, а тоді все інше». Знайомтеся: волинські бьордвочери
Наступна новина Олена Твердохліб балотується у нардепи
Останні новини
Схожі новини