Олена Твердохліб балотується у нардепи

Олена Твердохліб балотується у нардепи

ЦВК зареєструвала голову Княгининівської громади Олену Твердохліб кандидатом у народні депутати  в окрузі № 20 з центром у Горохові.

Кандидатка йде на вибори шляхом самовисування. 

Відповідне рішення прийняла Центральна виборча комісія 17 червня – інформує ОПОРА.

Округ № 20 включає Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони. 

Окрім того, ЦВК зареєструвала кандидатами Ігоря Гузя та Миколу Юнака. ВОни – кандидати в окрузі № 19 з центром у Володимирі-Волинському. Вони – теж самовисуванці. 

Нагадаємо, ЦВК ще раніше зареєструвала кандидатами у нардепи Ігоря Палицю (округ № 22) та Сергія Мартиняка (округ № 20).

Нагадаємо також, кілька днів тому Олена Твердохліб офіційно вийшла з партії УКРОП.

Коротко про кандидатів: 

Гузь Ігор Володимирович  народився 11 січня 1982 року, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, проживає у місті Луцьк, судимість відсутня, самовисування;

Юнак Микола Петрович народився 3 квітня 1975 року, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, підприємець, керівник ТОВ «Захід Трейд», проживає у місті Володимир-Волинський, судимість відсутня, самовисування.

Твердохліб Олена Олегівна народилася 17 серпня 1972, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта професійно-технічна, голова Княгининівської сільської ради, проживає у селі Княгининок Луцького району, судимість відсутня, самовисування.

Довідково. Відповідно до ч. 1, 4 ст. 9 Закону України «Про вибори народних депутатів України» депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років. Разом з тим, не може бути висунутий кандидатом й обраний депутатом громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.
Згідно з затвердженим ЦВК «Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року» реєстрація кандидатів у депутати завершується за двадцять п’ять днів до дня голосування, тобто 25 червня 2019 р.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В окрузі №19 на Волині лідирує Ігор Гузь
Наступна новина «УКРОП вирішив, що я не та людина, яка може стати нардепом», – Олена Твердохліб
Останні новини
Схожі новини