В окупованому Докучаєвську нагадали про причетність «ДНР» до розстрілу маршрутки у 2015 році. ФОТО

В окупованому Докучаєвську нагадали про причетність «ДНР» до розстрілу маршрутки у 2015 році. ФОТО

У зайнятому терористами і російськими найманцями Докучаєвську сьогодні поширили листівки з нагадуванням про те, що маршрутку з мирними громадянами в 2015 році на блок-посту під Волновахою розстріляли Гради самопроголошеної "ДНР".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, передає Цензор.НЕТ.

«Сьогодні в Докучаєвську, який контролює «ДНР», з'явилися ці листівки. З вибаченнями у вчиненні злочину. З нагадуванням, хто це зробив. На чиїх руках кров земляків. Що це, каяття чи спецоперація? У мене є тільки три фотодокази. Але листівок було багато. На стінах "хрущовок", на парканах, на порталах офіційних будівель. Їх бачили на Театральній і Центральній, на Леніна, Жовтневій та Незалежності. Бойовики поспішно зривали їх на Мельникова, Куйбишева та Свердлова. Але марно. Люди встигли не те, що прочитати їх, а навіть сфотографувати. Хто ж ризикував життям, щоб розвісити ці листівки? Можливо, про українські партизани на окупованій території. А, можливо, просто звичайні люди. Які довгі роки чекають повернення України. І пам'ятають усі», - розповів він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мережі показали історичні фото зимового Луцька
Наступна новина У Луцьку показали феєричну шоу-виставу «Холодне серце» 
Останні новини
Схожі новини