«В політику - хіба з автоматом Калашникова», - луцький бізнесмен Віктор Корсак

«В політику - хіба з автоматом Калашникова», - луцький бізнесмен Віктор Корсак

Бізнесмен Віктор Корсак заявив, що в політику не піде, бо у цій сфері працює багато некомпетентних людей.

Про це голова правління групи компаній Volwest Group розповів в інтерв'ю "Першому".

«Політика мене не цікавить. Хіба в Верховну Раду піти з автоматом Калашникова. Це просто катастрофа те, що там робиться. Там є багато розумних, адекватних людей, але вони просто нікчемно витрачають свій ресурс на дискусії з людьми, які того недостойні. А ресурс потрібно берегти і ефективно використовувати», – вважає підприємець.

«В українській політиці немає відповідальності, як в деяких країнах. Наприклад, в Англії дід мав прізвище, батько мав і син мусить підтримувати його репутацію. А Олегу Ляшку чи Юлії Тимошенко глибоко начхати, що будуть думати про їхніх дітей. У нас клани, а потрібно, щоб були династії», – каже він.

«Ще один аспект – рівень підготовки. Я, доктор економічних наук, слухаю людей, які хочуть стати президентами, і розумію, що вони пропонують абсолютно нереальні речі. Коли я слухаю Бойка, який на повному серйозі пропонує повернутись до регулювання цін, я згадую, що це ми вже проходили», – наголошує бізнесмен.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині намагались обікрасти церкву
Наступна новина «Вірю, що у 35 буду жива», - онкохвора мама двох дітей з Волині
Останні новини
Схожі новини