В СБУ попросили розібратися з товариством «Волиньгаз Збут». ВІДЕО

В СБУ попросили розібратися з товариством «Волиньгаз Збут». ВІДЕО
Через космічні суми за газ у платіжках довелося звернутися до СБУ. Фото ілюстративне

Донарахування космічних сум у платіжках за газ голова Волинської ОДА Олександр Савченко вважає розхитуванням соціально-економічної ситуації в регіоні.

Про це повідомляє Сфера-ТВ.

«Я не розумію, чому людина має заплатити 220 гривень, і їй ще рекомендований платіж – 5,5 тисячі. Ми повинні так провести розмову, щоб в мене були підстави передати це в правоохоронні органи», –повідомив Олександр Савченко.

Директор департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Андрій Пиріг каже, що ситуація напружена, люди збентежені а найголовніше те, що вони не розуміють, що це за неадекватні цифри у платіжках. 

«Роз’яснення в рахунках за газ відсутні. Це все призводить до нерозуміння ситуації», – каже директор департаменту регіонального розвитку та ЖКГ Волинської ОДА Андрій Пиріг.

Після цього прийшла черга виправдовуватись директору товариства «Волиньгаз Збут» Миколі Тищуку. Посадовець брався наводити цифри та теореми, котрі не зрозуміти не те що простим платникам комунальних послуг, а й присутнім посадовцям у залі.  

Олександр Савченко зазначив, що за свої дії директору товариства «Волиньгаз Збут» Миколі Тищуку, доведеться, очевидно, відповідати, як мінімум, звільненням з посади, а максимум – поясненнями у правоохоронних органах.  

Зрештою, Волинська ОДА підготувала звернення до СБУ та Нацполіції України з проханням розглянути в межах компетенції законність дій ТОВ «Волиньгаз Збут».  

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подорожчав проїзд у маршрутках Ковеля
Наступна новина У Луцьку куплять техніку, яка подрібнюватиме сміття
Останні новини
Схожі новини