В СНУ реформували кафедру образотворчого мистецтва. Оголосили про набір у магістратуру художників

В СНУ реформували кафедру образотворчого мистецтва. Оголосили про набір у магістратуру художників
Логотип кафедри образотворчого мистецтва та дизайну СНУ імені Лесі Українки

Кафедру образотворчого мистецтва СНУ імені Лесі Українки реструктуризували у кафедру образотворчого мистецтва та дизайну, а очолив її відомий луцький дизайнер, кандидат мистецтвознавства, доцент Дмитро Авраменко.

Окрім зміни назви, на реформованій кафедрі оновили навчальні плани відповідно до стандарту вищої освіти бакалаврського і магістерського рівня, повідомляє Район.Луцьк.

«Досі на нашій кафедрі випускали художників-графіків, живописців, реставраторів та викладачів образотворчого мистецтва. Але у планах університету – додати й інші спеціальності, потрібні на ринку, серед яких і дизайн», – пояснив Дмитро Авраменко.

Зараз кафедра проводить набір магістрів на спеціальність 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».

Зареєструватися на єдиний вступний іспит з іноземної мови та єдине фахове вступне випробування для вступу до магістратури можна до 18-ї години 5 червня 2020 року за посиланням.

Читати також: «Бізнесу потрібні люди, які можуть візуалізувати ідеї», - луцький дизайнер Дмитро Авраменко

Дмитро Авраменко навів 5 переваг навчання за спеціальністю «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» магістерського рівня у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

  1. Практичні розробки і навички. Навчальна програма підготовки магістрів збалансовано поєднує теорію та практику, максимально наближена до реальних вимог ринку та майбутніх запитів професії. Навчання студентів, засноване на діалозі з педагогом, для постійного пошуку власного шляху художнього розвитку.
  1. Дуальні елементи освіти. Більшість теоретичного матеріалу студенти здобуватимуть безпосередньо в стінах підприємств, що максимально наблизить їх до реальних вимог та умов майбутньої праці.
  1. Напрацювання портфоліо. Для можливості отримати професію за фахом і гідну оплату власної праці професійне портфоліо для творчої людини є першочерговим завданням. Ми працюємо за формулою чим якісніше портфоліо тим кращі можливості знайти відповідну роботу і гідну оплату праці.
  1. Фундаментальна освіта. Викладачі кафедри образотворчого мистецтва та дизайну всіляко підтримуватимуть науково-дослідну роботу студентів. Студенти спільно з викладачами проводять наукові дослідження, готують публікації та беруть участь у наукових конференціях і семінарах, всеукраїнських студентських олімпіадах та конкурсах наукових робіт.
  1. Навчальний план підготовки магістрів також передбачає сформувати індивідуальну траєкторію навчання, що додатково підвищить їх мотивацію для навчання і отримання практичних навичок. Студенти будуть учасниками пленерів, подорожей, візитів у музеї, і галереї

Підписуйтесь на офіційну сторінку кафедри образотворчого мистецтва та дизайну, щоб бути в курсі усіх новин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Версія про те, що вакцина БЦЖ захищає від зараження коронавірусом, не підтвердилася
Наступна новина Очільника МОЗ хочуть відправити у відставку. Його звинувачують у брехні
Останні новини
Схожі новини