«В Таїланді завжди обираю зали, де найменше туристів», - луцький боксер Сергій Снитюк

«В Таїланді завжди обираю зали, де найменше туристів», - луцький боксер Сергій Снитюк
Сергій Снитюк - зліва

Єдиний майстер спорту з тайського боксу на Волині Сергій Снитюк повернувся зі своєї п’ятої поїздки до Таїланду. Там спортсмен 40 днів тренувався і взяв участь у поєдинку з нідерландським боксером.

Нагадаємо, Сергій Снитюк – тренер в спортзалі та школі бойових мистецтв «ANT Sport Health Academy».

Про тренування у Таїланді

«Що це мені дає? Своєрідне підвищення кваліфікації. Там інший стиль боїв, інший підхід тренерів», - каже Сергій Снитюк.

У Таїланді він шукає зали, де найменше туристів. Цього разу боксер тренувався у залі Petchrungruang у місті Паттайя.

«З вигляду він дуже простий – 5 мішків і ринг, але там займається хлопець 17-18 років, працюють тренерами його батько і дід. Це ціла епоха. Туристів там дуже мало. З 30-40 людей може лише кілька іноземців, які приїхали не брати участь в боях, а просто підтримувати форму. Цей зал дуже поважають у Таїланді», - розповідає Сергій Снитюк.

Читати також: «В Таїланді мене вже впізнають», - луцький тай-боксер Сергій Снитюк. ІНТЕРВ’Ю

Про бій

22 грудня боксер бився з нідерландським спортсменом Тілем ван Хайнінгеном, який вже 11 років тренується в Таїланді. Бій закінчився нічиєю.

«Я передивлявся запис бою і думаю, що моєму супернику підсуджували, бо в нього – контракт зі стадіоном, на якому відбувався бій. Я відправив його в два нокдауни і після другого він відновлювався не 10 дозволених секунд, а 13-14. Хоча треба віддати йому належне – після удару в печінку він відновився досить швидко. Свою роль зіграло ще й те, що він на голову вищий, а я після першого раунду був занадто впевнений в собі», - зізнається Сергій Снитюк.

«Але через те, що бій закінчився саме так, не шкодую. Я зробив свої висновки і надалі помилок не повторюватиму», - додає він.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому пологовому в новорічну ніч – лише дівчата
Наступна новина Волиняни приготували майже пів тонни «новорічних» страв для військових
Останні новини
Схожі новини