В Україні хочуть створити Фонд розвитку лісового господарства

В Україні хочуть створити Фонд розвитку лісового господарства

Процес створення Фонду розвитку лісового господарства розпочався в Україні.

Про це під час Міжнародному діалогу «Реформування лісового господарства: перспективи та наслідки», який відбувається в Києві, розповів заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, – йдеться на сторінці ДАЛРУ у Facebook.

Так, заступник Генерального директора державної лісової компанії «Ліси Польщі» Mr. Tomasz Zawiła-Niedźwiecki наголосив, що польський лісовий фонд, в якому акумулюються кошти для лісової галузі, допомагає вчасно і якісно вести лісове господарство. Це і лісовідновлення, і охорона лісу та багато іншого.

У свою чергу, Володимир Бондар зазначив, що в Україні розроблені та подані до Парламенту відповідні законопроекти про створення Фонду розвитку лісового господарства.

«Досвід Польщі показує, що наявність такого фінансового лісового фонду є гарантією розвитку лісового господарства. І Президент України у своєму указі дав доручення створити такий фонд в Україні. Проекти законів вже в Парламенті. Ми будемо активно доводити та обговорювати необхідність його створення з усіма зацікавленими сторонами», – сказав Володимир Бондар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь приїде Порошенко, - ЗМІ
Наступна новина Дивовижні фото метеликів в об’єктиві волинського фотографа
Останні новини
Схожі новини