В Україні медиків планують тестувати на коронавірус раз у п'ять днів

В Україні медиків планують тестувати на коронавірус раз у п'ять днів
Фото ілюстративне

Міністерство охорони здоров'я України розглядає можливість тестування всіх медичних працівників, які працюють із хворими на коронавірус, раз у 5 днів.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу і додав, що наразі алгоритм тестування медиків  не відрізняється від звичайного, особливого протоколу немає, пише 24 канал.

«Якщо з'являються симптоми коронавірусу, тобто підвищення температури та сухий кашель, то медичному працівнику одразу роблять тест», – сказав Степанов.

Однак у зв'язку з суттєвим збільшенням захворівших медиків, МОЗ розглядає можливість проведення тестувань усім медичним працівникам, які працюють з COVID-19.

Водночас Степанов не уточнив, які тести робитимуть медикам.

Станом на 17 квітня в Україні підтвердили 4 662 випадки захворювання на коронавірус, 125 людей померли, а 246 – вилікувались.

Водночас серед хворих – 879 медиків. Лише за останню добу кількість хворих лікарів та медсестер збільшилася на 91 людину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. За добу захворіли 13 людей, одужали – 8
Наступна новина Волинські ліси перетворюються на сміттєві полігони. Що з цим робити?
Останні новини
Схожі новини