В Україні можуть продовжити період дешевого розмитнення «євроблях»

В Україні можуть продовжити період дешевого розмитнення «євроблях»
Фото ілюстративне

Група народних депутатів запропонувала збільшити пільговий період розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією до 23 травня 2019 року.

Відповідний законопроект №9522 зареєстрований в парламенті 1 лютого, – повідомляє Економічні правда.

Документ, авторами якого є депутати Верховної Ради Роберт Горват (фракція БПП), Валерій Лунченко («Народний фронт») і Василь Петьовка («Воля народу»), пропонує парламенту продовжити пільговий період розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією з 90 днів до 180 днів.

Горват на своїй сторінці в соціальній мережі підтвердив, що пільговий період пропонується продовжити на 180 днів замість 90, тобто до 23 травня поточного року.

Нагадаємо, 25 листопада 2018 року набули чинності два закони, які легалізують завезені з порушенням митного і податкового законодавства авто на єврономерах.

Один з них передбачає зміну формули розрахунку акцизу на розмитнення авто, який буде зменшений.

Другий — посилює відповідальність за порушення митних правил, зокрема, осіб, які ввозять в Україну авто в режимі транзиту або в режимі тимчасового ввезення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 лютого
Наступна новина Українка не стриже волосся 28 років. ФОТО
Останні новини
Схожі новини