В Україні ще дві області переходять в «червону» зону

В Україні ще дві області переходять в «червону» зону
Фото ілюстративне

23 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому Рівненську та Миколаївську області вирішено оголосити "червоними" з вівторка.

Про це пише Українська Правда з посиланням на міністра КМУ Олега Немчінова.

"Державна комісія вирішила встановити з 26 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей.

Також застосувати на території Рівненської та Миколаївської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", – зазначив Немчінов.

Станом на 23 жовтня в Україні "червоними" є 7 областей – Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Одеська, Сумська, Херсонська та Чернігівська. Таким чином, у вівторок, після офіційного входження до цього переліку Рівненщини та Миколаївщини, "червоних" регіонів стане 9.

Читайте також: Яка ситуація з коронавірусом на Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна – друга в Європі за добовою смертністю від коронавірусу
Наступна новина Усіх відправляють на канікули або «дистанційку». Як працюватимуть школи та ВНЗ
Останні новини
Схожі новини