Усіх відправляють на канікули або «дистанційку». Як працюватимуть школи та ВНЗ

Усіх відправляють на канікули або «дистанційку». Як працюватимуть школи та ВНЗ
Фото ілюстративне

Від понеділка, 25 жовтня, українські школи та вищі навчальні заклади повинні піти на канікули або ж дистанційне навчання, аби уникнути скупчення та поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Із такою пропозицією-проханням Рада національної безпеки та оборони звернулася до Міністерства освіти та науки та місцевих органів влади, сказав на брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов, пише ТСН.

"Апарат РНБО звертався до Міністерства освіти. Там ухвалено рішення про те, щоб від понеділка більшість усіх вищих навчальних закладів пішла на відпочинок, пішла на канікули. Ми вважаємо, що потрібно школярів від понеділка... вони мають бути також відправлені на канікули, можливо, за винятком дітей, які навчаються там із 1 до 4 класу", - сказав Данілов на брифінгу після засідання РНБО.

Остаточні рішення про канікули мають ухвалити Кабмін, місцеві органи влади.

Враховуючи складну ситуацію з поширенням COVID-19 в Україні, не виключено, що з канікул старші школярі та студенти повернуться не одразу, а можливе дистанційне навчання, яке вже активно практикують у багатьох закладах. 

Нагадаємо, ВНУ переходить на дистанційне навчання


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні ще дві області переходять в «червону» зону
Наступна новина В Україні за добу виявили майже 21 тисячу хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини