За невакцинованого працівника – штраф 17-34 тисячі гривень. У Луцьку почались перевірки

За невакцинованого працівника – штраф 17-34 тисячі гривень. У Луцьку почались перевірки
Фото ілюстративне

На Волині сформували дві групи для перевірки закладів на предмет того, чи там працюють вакциновані люди і як дотримуються правил відвідувачі. Розпочалась перевірка з будівельного гіпермаркету «Епіцентр», на черзі – розважальний центр «Адреналін».

Про це стало відомо у понеділок, 8 листопада, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

Нагадаємо, з 8 листопада Волинь – у червоній зоні. У ній заборонено відвідувати ресторани, спортзали, розважальні заклади, торгові центри, якщо 100% працівників та відвідувачів не мають щеплень, свіжих ПЛР-тестів або довідок про нещодавнє одужання від коронавірусу.

Щоб перевірити, чи дотримуються в закладах цих правил, в області сформували дві групи за участю працівників ОДА, поліції, Держпродспоживслужби, медиків.

За словами заступниці голови ОДА Людмили Тимощук, вони дивитимуться, як люди носять маски, чи дотримуються дистанції і чи мають сертифікати.

«За порушення вимог відповідальність несе керівник – штраф від 17 до 34 тисяч гривень за невакцинованого працівника», - наголосила посадовиця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рішення Луцька пускати у транспорт людей без щеплень незаконне, – Людмила Тимощук
Наступна новина До колективного імунітету ще далеко. Скільки волинян вакциновано від ковіду
Останні новини
Схожі новини