В Україні впіймали шахраїв, які 5 років тероризували українців: деталі

В Україні впіймали шахраїв, які 5 років тероризували українців: деталі

Правоохоронці викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка видурювала гроші в українців пропонуючи провести "супутникову телефонну діагностику організму".

Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, – пише Канал24.

Для викриття злодіїв провели масштабну спецоперацію, у якій задіяли 500 правоохоронців. Обшуки провели одночасно у 7 містах України.

Жертвами злочинців стали понад 1200 українців – це переважно люди літнього віку.

Шахраї видавали себе за іноземних лікарі. Розмовляючи з удаваним іноземним акцентом, вони пропонували вилікувати хвороби за допомогою вигаданих новітніх технологій. Зокрема вони пропонували послуги "супутникової телефонної діагностики організму".

Також лікарі продавали неіснуючі ліки нібито іноземного виробництва. При цьому фактично потерпілим продавали дешеві вітчизняні лікарські засоби без маркування чи біологічно активні домішки.

Правоохоронці затримали лідера злочинної організації та його вище керівництво. вилучили майна та грошових коштів на загальну суму понад 5 млн грн.

 

А - аморальність ГПУ разом з підрозділами Нацполіції України, за процесуального керівництва досудовим розслідуванням пра...

Posted by Юрій Луценко on Friday, 22 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Павло Дуров має намір створити свою криптовалюту
Наступна новина Зміни до бюджету Луцька від ЦРУ. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини