Зміни до бюджету Луцька від ЦРУ. ВІДЕО

Зміни до бюджету Луцька від ЦРУ. ВІДЕО

Опозиційні депутати Луцькради спільно з експертами Волинського центру розвитку урядування − в народі відомого, як ЦРУ − обговорили проект бюджету міста на наступний рік. Зосередили увагу на недоліках.

Зокрема, нинішня влада запланувала обсяг видатків на розвиток на рівні попереднього року, попри те, що спостерігається стабільний ріст дохідної частини. Також одним із головних недопрацювань експерти ЦРУ вважають відсутність фінансування добудови 27 школи в 55-му мікрорайоні.

Окрім школи, не передбачені у проекті бюджету грошей і на ремонт двох та будівництво однієї амбулаторії. Проте заплановано кошти на обласну інфекційну лікарню. Ремонт має фінансувати Луцьк самотужки.
Не матиме розвитку Луцьк наступного року і в територіях. У бюджеті не закладені гроші на співпрацю з навколишніми громадами. І це попри те, що підписані угоди про співпрацю. Раніше нинішня влада критикувала тепершню опозицію за виділення зайвих грошей на ЗМІ. Коли прийшли до керма запланували ще збільшили видатки.
На це обговорення бюджету запрошували представників діючої влади. Проте вони не прийшли.
Усі пропозиції експерти Волинського центру розвитку урядування задокументують і передадуть депутатам, які в свою чергу їх озвучать перед голосуванням за головний фінансовий документ міста. Бюджет Луцька можуть затвердити на черговій сесії міської ради, що відбудеться у п’ятницю, 22 грудня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні впіймали шахраїв, які 5 років тероризували українців: деталі
Наступна новина Лучанка купила плавлений сирок повністю покритий пліснявою
Останні новини
Схожі новини