В Україні вже 30 підтверджених випадків коронавірусу

В Україні вже 30 підтверджених випадків коронавірусу
Фото ілюстративне

У МОЗ повідомляють, що станом на 20-ту годину 20 березня в Україні підтверджено 29 випадків COVID-19. Окрім того, в Київській ОДА заявили, що в області зафіксований третій випадок коронавірусу.  

Як інформує МОЗ, за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська 1 (+1) області та м. Київ (2).

Також дослідження проводять регіональні лабораторії, які виявили: Чернівецька – 5; Дніпропетровська – 2; Житомирська – 1; Харківська – 1; Львівська – 1;
м. Київ – 1.

Таким чином, по одному новому випадку зафіксовано в Івано-Франківській, Харківській, та Львівській областях, інформує МОЗ.

Усього зафіксували 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні.

Окрім того, заступник голови Київської ОДА Василь Володін повідомив про третій випадок коронавірусу у Київській області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мені пропонували піаритися на епідемії», – власник луцької служби «Люкс Таксі»
Наступна новина МОЗ повідомляє про 10 нових випадків коронавірусу у Чернівецькій області
Останні новини
Схожі новини