«Мені пропонували піаритися на епідемії», – власник луцької служби «Люкс Таксі»

«Мені пропонували піаритися на епідемії», – власник луцької служби «Люкс Таксі»
Ігор Рицко

Вісім служб таксі Луцька працюватимуть «за єдиним тарифом» і проходитимуть регулярну дезінфекцію, заявили у міськраді. «На коронавірусі не піаримося», – кажуть в одній зі служб, яка не потрапила у названий мерією список.

«На епідемії не піаримося», – Рицко

Власник луцької служби «Люкс Таксі» Ігор Рицко заявив, що йому пропонували «пропіаритися на карантині», продемонструвавши, як автомобілі його служби разом з усіма проходять дезінфекцію.

Про це Рицко розповів у своєму дописі у фейсбуці.

«19 березня до мене звернувся нібито керівник асоціації таксі Волині С. Романчук (голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук, – ред.) з наступною пропозицією:

- Давай я з Кралюком (Олександр Кралюк – власник служби таксі «Морячок», – ред.) підійду до Пустовіта (Григорій Пустовіт – секретар Луцької міської ради, – ред.) чи Недопада (Григорій Недопад – перший заступник міського голови, – ред.), що ми нібито готові допомогти і надати машини водіїв для «дезінфекції», а вони нас пропіарять на фоні карантину. Як тобі така ідея?», – написав Рицко.

За його словами, він відповів, що не збирається піаритися на епідемії.

«Я як керівник дам вказівку водіям їздити в масках та при можливості в гумових рукавичках. Я не та людина, яка піариться на епідемії!» – зазначив Ігор Рицко.

У коментарі «Першому» Рицко запевнив, що водії автомобілів його служби також проводять регулярну дезінфекцію машин. 

Що кажуть у мерії

Радник луцького міського голови Ігор Поліщук ще до заяви Рицка повідомив: у Луцьку під час карантину працюватимуть вісім служб таксі. Усі вони повинні працювати за єдиним тарифом та проводити дезінфекцію.

У списку, названому Поліщуком, вісім служб таксі: «Морячок», «Хіт таксі», «Козачок», «Еліт таксі», «Експрес таксі», «Максим», «Сім» та «Євротаксі». 20 березня з ними провели навчання з дезінфекції.

Пізніше Поліщук у коментарі «Першому» пояснив: вказані ним раніше вісім служб таксі – не виключний перелік таксі, які працюють під час карантину у Луцьку. «Ті служби таксі, які я назвав, доєдналися до процесу публічного декларування готовності дезінфікувати свої авто та здійснювати перевозки за єдиним тарифом», – пояснив Поліщук.

Що каже Романчук

Голова ГО «Волинська асоціація перевізників таксі» Сергій Романчук відмовився коментувати «Першому» заяву Ігоря Рицка.

«Я пообіцяв прокоментувати це сьогодні увечері «Аверсу», – заявив Романчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус знайшли вже у Львові
Наступна новина В Україні вже 30 підтверджених випадків коронавірусу
Останні новини
Схожі новини