В Україні заборонили популярний антибіотик

В Україні заборонили популярний антибіотик
фото ілюстративне, джерело: Sunny7.ua

В Україні наклали тимчасову заборону на застосування і реалізацію популярного антибактеріального препарату «Офлоксин», виготовленого компанією «Зентіва» з Чехії.

Таке рішення прийняла Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, – повідомляє 24 канал

Препарат «Офлоксин 200» (таблетки серії 3050817, вкриті оболонкою, по 200 мг №10 (10х1), в картонній коробці і блістерах заборонили через невідповідність стандартам якості.

Держлікслужба зобов'язала всі суб'єкти господарювання, що здійснюють зберігання, реалізацію та використання даного медикаменту, перевірити наявність забороненого препарату, в в разі виявлення вжити заходів для їх вилучення з обороту і подальшого переміщення під карантин.

«Офлоксин» – антибіотик з широким спектром дії. Його застосовують при інфекціях ЛОР-органів, бронхолегеневої системи, шкіри та м'яких тканин, кісток і суглобів, сечостатевої системи (зокрема, простатит та гонорея), також при сепсисі та наявності інфекцій у хворих з ослабленим імунітетом.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують в арт-галерею на виставку. ФОТО
Наступна новина «Польща активно підтримує нашу територіальну цілісність», – Павло Розенко у Луцьку
Останні новини
Схожі новини