В Україні заборонили рекламу на стовпах

В Україні заборонили рекламу на стовпах

Верховна Рада внесла зміни до закону «Про рекламу» (щодо використання окремих елементів благоустрою та контактної мережі при здійсненні рекламної діяльності).

За ухвалення законопроекту №3454 в цілому проголосували 228 народних депутатів, – пише Київ вечірній.

– Це надзвичайно простий законопроект, який передусім спрямований на забезпечення безпеки, оскільки йдеться про заборону розміщувати рекламні конструкції на опорах мереж. До комітету надійшло сім поправок, жодна на яких не була врахована, оскільки законопроект передбачав просто заборону розміщення реклами на такого типу конструкціях, – відзначила голова комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

Відповідно статтю 8 закону України «Про рекламу» доповнено новим пунктом, згідно з яким забороняється розміщення реклами або рекламних засобів на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні, у тому числі опорах зовнішнього освітлення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пропонують шлях легалізації автомобілів «на бляхах»
Наступна новина Перевізники vs пільговики – у Луцьку мізкували, як врегулювати ситуацію
Останні новини
Схожі новини