Перевізники vs пільговики – у Луцьку мізкували, як врегулювати ситуацію

Перевізники vs пільговики – у Луцьку мізкували, як врегулювати ситуацію

Луцькі перевізники нарікають на те, що нинішня молодь неабияк хитрує з водіями маршрутних таксі і відмовляється оплачувати проїзд повністю. Відтак, через роздратованість кермувальними наражають на небезпеку усіх пасажирів без винятку. Врегулювати питання з пільговим тарифом скаржники прийшли до профільної комісії Луцькради.

Аби не платити повну вартість проїзду у маршрутках, не будучи ні школярем ані студентом, видають себе за таких, натомість підтверджуючі документи показувати здебільшого відмовляються. А ще, подекуди не виховані та хамлять водієві.  Так характеризують молоде покоління луцькі перевізники, – ідеться в сюжеті Sfera-TV Lutsk.

І таких невдоволених перевізників до профільної комісії прийшло чимало. Всі в один голос вимагають врегулювати пільговий проїзд для цієї категорії людей.

Нагадаємо, проект рішення щодо підвищення тарифу донедавна передбачав перевезення учнів за пільгами в межах 14 років, однак один із виконкомівців на засіданні вніс пропозицію підняти вікову норму до 18 років.

Запропоновану поправку інші члени виконкому підтримали. Сьогодні ж комісіянти мізкували, чи варто повернутися до попередньої схеми,адже за законом, студенти можуть їздити за пільгами лише за умови компенсації від Луцькради. В результаті вирішили визнати аргументи заявників обґрунтованими  та рекомендували виконкому врегулювати ситуацію з пільговим перевезенням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили рекламу на стовпах
Наступна новина Доходи місцевих бюджетів зросли більш ніж на 20%
Останні новини
Схожі новини