В Україні заборонили відомі ліки

В Україні заборонили відомі ліки

В Україні тимчасово заборонили реалізацію та застосування лікарського засобу «Еспумізан».

Про це йдеться у розпорядженні Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, пише УНН.

«Суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування лікарських засобів, невідкладно перевірити наявність лікарського засобу ЕСПУМІЗАН® L, краплі оральні, емульсія, 40 мг/мл, по 30 мл у флаконі з крапельницею-вставкою та пробкою; по 1 флакону в картонній коробці, серії 82031, виробництва БЕРЛІН-ХЕМІ АГ, Німеччина та вжити заходи щодо вилучення його з обігу шляхом повернення постачальнику (виробнику) та/або знищення», – йдеться у повідомленні.

«Суб’єкту господарювання, при наявності вказаного лікарського засобу, повідомити територіальний орган Держлікслужби за місцем розташування про вжиті заходи щодо виконання даного розпорядження. У разі знищення відходів лікарського засобу, в двотижневий строк направити до територіального органу Держлікслужби за місцем розташування копію акта про знищення відходів лікарського засобу. При наступних поставках лікарського засобу суб’єкт господарювання повинен вжити заходів щодо запобігання придбанню, реалізації та застосуванню лікарського засобу, наведеного в даному розпорядженні», – йдеться у розпорядженні Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Дніпрі відкрили кав'ярню, в якій живе два десятки котів. ВІДЕО
Наступна новина Худнути легко: як зменшити розмір порції
Останні новини
Схожі новини