В українських школах вивчатимуть пісню Сашка Положинського

В українських школах вивчатимуть пісню Сашка Положинського

У списку пісень, які вивчатимуть українські школярі, буде композиція відомого луцького музиканта Олександра Положинського.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Стало відомо, що в список шкільної програми крім співачки Джамали, яка з’явилася на одній зі сторінок шкільного підручника з української мови автора Олександри Глазової, потрапили й твори інших виконавців.

Також, в таку ж хрестоматію, але вже для учнів 3-х і 4-х класів потрапила спільна пісня лідера гурту «Тартак» Сашка Положинського та Руслани «Пiсня у рітмi серця».

Олександр – автор слів, а Руслана – музики. Її також рекомендують школярам вчити напам’ять і виконувати. При цьому відомо, що Міносвіти рекомендує вчити напам’ять і виконувати пісні «Океану Ельзи» і «Скрябіна», але вже на вибір, без конкретизації.

У підручнику для семикласників з історії України на їх прикладі вивчається українська рок. В кінці параграфа про рок-музиці, автори підручника пропонують учителям і школярам разом заспівати під час уроку одну з композицій відомих українських виконавців.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нові господарі собачки Біма готові повернути його назад
Наступна новина Депутати Верховної Ради підняли собі зарплату
Останні новини
Схожі новини